18 березня 2021 року, в Карітасі Краматорськ відбувся круглий стіл «Особливості роботи з людьми похилого віку. Виклики під час пандемії Covid19».

Захід відбувся за участі Ірини Павлівни Оленіч, директору територіального центру соціального обслуговування Краматорської міської ради, Ганни Володимирівни Аладь’євої, голови комітету соціального захисту громадської ради міста Краматорськ, а також представників неурядових організацій та громадскької ради: Вікторії Дмитрівни Хейфец, голови громадської організації «Районне інвалідно-пенсіонерне товариство «Данко», Євгенії Григорівни Авдюшкіної, «Краматорська міська організація товариства Червоного Хреста України», Марини Геннадіївни Дудіної, благодійного фонду «На благо життя», Наталії Миколаївни Ростовської, благодійного фонду «Спасіння» та Алевтини Олегівни Ємельянової, представниці Громадської ради міста Краматорськ та ДІТМ МНТУ.

Також були присутні представники проєктів «Домашня опіка для внутрішньо переміщених осіб в місті Краматорськ» та Кризового центру.

В першій частині учасники розповіли про свою роботу з людьми старшого віку, і поділились набутим досвідом під час роботи в умовах пандемії COVID-19. Учасники спільно наголосили на необхідності консолідацій зусиль та визначили пріоритети для подальшої роботи. Все це робиться для спільної мети — покращення рівня життя літніх людей та надання їм доступу до необхідних соціальних послуг.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *