Завершилась ініціатива мережі торгівельних центрів МЕТРО «Поділись Великоднім сніданком», яку підтримав Карітас Маріуполь.

Під час благодійної акції за участі волонтерів Карітасу, студентів з МДУ, УАЛ та ДонНМУ, та небайдужих клієнтів МЕТРО, вдалося зібрати велику кількість продуктів харчування (круп, макаронних виробів, соняшникової олії, цукру, борошна, консервів, печива, тощо).

Ці продуктові набори були доставлені самотнім підопічним благодійного фонду. Така підтримка розчулила цих людей, які часто зневірюються у тому, що комусь є діло до їх життя, що комусь не байдуже до їх долі.

Дякуємо нашим партнерам METRO Cash & Carry Ukraine за надану можливість допомогти нужденним, волонтерам та відвідувачам магазину за їх чуйність та доброту! Разом ми зробили гарну справу!

“Простір Підтримки” Карітасу Маріуполь працює в рамках проекту “Створення соціальних центрів для посилення можливостей подолання труднощів та розвитку потенціалу самодопомоги постраждалих від конфлікту людей і громад в Україні” за підтримки Карітасу Німеччини та Карітасу України.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *