Чернявській Людмилі, підопічній Карітас Івано-Франківськ, – 84 роки. Жінка народилася у Харківській області в сім’ї вчителів. У Франківську здобула освіту педагога та зустріла коханого, народила двох чудових дітей. Розповідає, що завжди віддавала себе роботі: спочатку працювала в «Будинку офіцерів», потім науковим співробітником у краєзнавчому музеї, до виходу на пенсію – заступником директора по науковій роботі.

Людмила Іванівна не була байдужою до спорту і вела активний спосіб життя, аж поки не зламала ногу. Через цю травму, яка серйозно погіршила її здоров’я, потребувала допомоги і ретельного догляду, тому в 2019 році звернулася до Карітасу.

Жінкою вже два роки опікуються дбайливі працівниці Центру догляду вдома: піклуються про неї, закуповують продукти, медикаменти, готують їжу, наводять лад у домівці. Окрім того, Людмила Іванівна отримує допомогу від Карітасу: продуктові набори, миючі засоби, засоби догляду, за що надзвичайно вдячна.

Центр догляду вдома, що діє на базі Карітасу, опікується одинокими, хворими людьми похилого віку, особами з інвалідністю, яким необхідна підтримка та поміч. Під нашою опікою – 127 осіб, життя яких ми прагнемо покращити.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *