Пані Ніна народилася на Дніпропетровщині у багатодітній сім’ї. Не закінчивши середньої школи, пішла працювати до дитячого садка нянею, щоб якось допомагати годувати свою сім’ю. З того часу так і залишилася працювати. Згодом Ніна Федорівна вийшла заміж, народила двох синів, але завжди із задоволенням поверталася до улюбленої праці. Через деякий час отримала почесне звання – “Ветеран праці».

Життєві обставини склалися так, що на даний час літня жінка залишилася зовсім одна і дуже потребувала сторонньої допомоги. Про діяльність благодійного фонду “КАРІТАС ДОНЕЦЬК” пані Ніна дізналася від бенефіціарів, яким вже допомагав фонд і звернулася по допомогу.

Соціальна працівниця домашньої опіки Інна Чернуха допомагає жінці вести хатнє господарство, проводити гігієнічні процедури, сплачувати комунальні послуги та підтримує в період карантинних обмежень під час пандемії COVID-19.

Пані Ніна дуже вдячна благодійному фонду «КАРІТАС ДОНЕЦЬК» у м. Дніпро та працівникам домашньої опіки за допомогу та велику підтримку!

Наповнюй себе хорошим та ділися з ближнім!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *