Пані Ольга в серпні 2014 року, в період початку АТО, виїхала з м.Макіївка до м Дніпра. Це час масового переміщення ВПЛ зі східної частини України. За час поселення, виникали труднощі з квартирою (4 рази доводилося міняти житло в силу тих чи інших обставин). Переоформлення паперів, пенсійної картки займало багато часу і сил. Доводилося вибудовувати кілометрові черги.

Артроз колінного суглоба періодично нагадував больовими відчуттями. Їхала з думкою, що через 2-3 місяці повернеться додому, а тим часом 20 серпня буде 6 років проживання в Дніпрі.

У 2017 році прийшла звістка про безвісти зниклого сина, його знайшли тільки рік потому. Багато болю і сліз, пригнічений душевний стан, у 2019-ому – передінфарктний стан. Тривале лікування.

Пані Ольга вдячна Карітасу Донецьк за своєчасно надану допомогу і підтримку. Жінка знаходить радість в Бозі! Бог – опора в складні часи. У період карантину допомога і підтримка нашим бенефіціарам особливо необхідна, а виконання рекомендацій допомагає зберегти своє життя і життя оточуючих.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *