Для вразливих груп населення – людей золотого віку, пандемія стала особливим ударом. Актуальним на сьогодні залишається питання про придбання та доставку самотнім Ба та Ді продуктів харчування.

Карітас України спільно з Благодійною організацією “Життєлюб” та компанією “Нова пошта” надали благодійну цільову пожертву у вигляді наборів продуктів для підопічних Карітасу Хмельницький.

Загалом надано продуктів для 50 підопічних, з них 34 – особи жіночої статі та 16 чоловікам. Вік від 77до 94 років.

Близько 60 років замовчувалася історія життя тих, кого війна, руками геббельсівської пропаганди, поліцаїв-зрадників та безталанних радянських воєначальників, відправила на рабські роботи – на німецькі заводи, на ферми німецьких юнкерів, до німецьких концтаборів. Саме такими людьми опікується Карітас Хмельницький.

На сьогодні у нас 98 підопічних. Вони – це історія Української держави в емоціях. Вони – це жива історія покоління, яке народилось у важкі 20 – 40-і роки минулого століття. Війна 1939–1945 рр. понівичила їхню молодість — весну їхнього життя, вкрала їх дитинство. Точніше – у них не було дитинства, у них була війна…

Наші підопічні висловлюють щиру вдячність усім, хто переймається їхнею долею та надає підтримку. Хай Бог благословить Вас на многії і благії літа за Ваші добрі справи

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *