Наприкінці квітня, співробітники БФ «Милосердя Луганськ» адресно доставили першу партію гігієнічних наборів для бенефіціарів проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях”.

Допомогу отримали найбільш потребуючі, переважно це люди похилого віку, важкохворі та люди з інвалідністю. Загалом, для 100 місцевих мешканців с. Валуйське, с. Вільхове та с. Макарове, було видано 150 гігієнічних наборів, серед яких 50 посилених наборів, що включають підгузки, пелюшки для тяжкохворих і маломобільних пацієнтів.

В рамках проекту здійснюється інформаційна кампанія для профілактики розповсюдження хвороби Covid-19, запобігання домашньому насильству та забезпечення бенефіціарів засобами індивідуального захисту і дезінфекції.

Проект “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *