Напередодні Великодніх свят мобільна команда  Карітасу Донецьк  у співпраці з БФ “Милосердя Луганськ” забезпечили понад 70 бенефіціарів, які отримують послуги з домашньої опіки, медичними ваучерами. 

Завдяки перенаправленню між проектами, допомогу у вигляді ліків, отримали найбільш потребуючі мешканці населених пунктів Вільхове, с.Макарове та с.Валуйське Станично Луганського району. Переважно це люди похилого віку та маломобільні люди, які найбільше потребують нашої уваги та прояву милосердя. Враховуючи важкий стан бенефіціарів, вік та найголовніше – розташування селища в 5-ти кілометровій зоні від лінії розмежування, допомога надавалась адресно із дотриманням карантинних заходів, задля уникнення розповсюдження захворювання на Covid-19.

Допомога надається в рамках проекту “Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.”  у співпраці із проектом “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях”

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *