Перші 100 продуктових наборів упродовж минулих двох місяців отримали бабусі та дідусі найбільш віддалених громад Запорізької області в рамках спільного проєкту МБФ Caritas Ukraine, компанії Нова пошта та БФ Життєлюб – «ДоБаДі».

Серед тих, хто отримав продуктову допомогу від Карітасу Запоріжжя, це місцеві жителі сіл – люди поважного віку, які часто хворіють і опинилися у скрутному матеріальному становищі через невеликий розмір пенсій і значні витрати на ліки.

Наші бабусі та дідусі отримавши благодійні продуктові набори змогли відчути турботу та підтримку ближнього. Вони дякують за небайдужість та чуйність всім благодійникам, які долучилися до всеукраїнської акції допомоги та забезпечення продуктовими наборами людей похилого віку. Також у своїх зверненнях часто зазначають про необхідність та велику потребу такої допомоги для потребуючих людей.

«Я, Куліковська Марія Сергіївна, жителька смт. Михайлівка Михайлівського району Запорізької області, все життя живу у селі. У цьому році мені виповнюється 79 років. Раніше працювала у школі медичною сестрою, після перелому тазостегнового суглобу вже декілька років як я прикута до ліжка. Хочу висловити величезну вдячність за допомогу у вигляді продуктового набору БФ «Карітас України», БО «Карітас Запоріжжя» та партнерам. Дякую за співчуття, милосердя до нас людей похилого віку, інвалідів, та хворих. Надаючи допомогу ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість і надію. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю Вам натхнення в праці, творчих успіхів, процвітання та вдячності від людей».

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *