Святкування завжди наповнені радістю, надією, невичерпною енергією, щастям і, обов’язково, якоюсь загадковістю та казкою!

Саме так було і в Карітасі Борислав – зустріч поколінь і невимовна радість для всіх наших бабусь та дідусів!

Працівники Карітасу та учні Попелівської НВК організували для наших людей поважного віку, зокрема бенефіціарів проекту “Домашня опіка”, тематичний виступ “Якби молодість знала, а старість могла…” приурочений Міжнародному Дню людей похилого віку.

Святкування відбулось в тематичному “осінньому” кафе.

Щиро дякуємо Всім, хто долучився до цієї події, а особливо висловлюємо подяку невтомним працівникам Попелівської НВК – Тупичак Вірі Любомирівній та Мацьків Василю Богдановичу, а також усім школярам за організацію та активну участь у святкуванні!

Дякуємо Всім дітям і молоді, які відвідують Карітас, за їхню небайдужість і любов до бабусь та дідусів! Дякуємо за смаколики, які були виготовлені власноруч нашими найменшими учасниками, та за концертну програму, яку підготувала наша молодь!

А також велика подяка Вам, наші бабусі та дідусі , за те, що ви у нас є!

Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних, вона палахкотить розмаїттям барв, а в інших – тихим бабиним літом, в третіх – суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадії. Проте, сьогодні, як і завжди, хочеться побажати Вам бути здоровими та щасливими. Ніколи не сумувати, а більше посміхатися. Нехай ваша старість буде радісною та забезпеченою. Низький Вам уклін! Ми Вас любимо!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *