Один раз в тиждень повноцінні безкоштовні обіди отримують нужденні люди у своїх домівках.

Кухарі Карітасу Тернопіль готують гарячу їжу для тих, чиє життя опинилося за межею, хто з певних обставин залишився на одинці зі своїми проблемами.

Попри те, що епідемія коронавірусу та карантинні обмеження спричинили певні труднощі, проект продовжує свою діяльність і кількість підопічних зростає. Наразі проект “PRO_МИЛОСЕРДЯ” обслуговує 44 особи, це самотні люди похилого віку, котрі прикуті до ліжка, або ж не мають змоги самостійно пересуватися і виходити з власного помешкання.

Ми дякуємо організатору проекту Сергію Кічулі та партнерам: Волонтерському Лідерському руху, Файне.UA завдяки яким вдалося започаткувати та реалізувати проект.

Дякуємо Банячок українські смаколики, молокозаводу Молокія , усім волонтерам та кожному чиє серце відкрите до добра та допомоги тим, хто так цього потребує.

Підтримати діяльність проекту може кожен, для цього потрібно зовсім мало.

Залишити продукти у спеціальних контейнерах «PRO_милосердя», розміщених у продуктових крамницях Тернополя.

Принести продукти до благодійного фонду «Карітас Тернопіль», що розташований за адресою: м. Тернопіль вул. Замонастирська, буд. 1

Пожертувати кошти на рахунок

Реквізити : Розрахунковий рахунок в Приватбанку IBAN UA153387830000026007055126898 (ЄДРПОУ банку 14360570), код банку 338783 Отримувач: Тернопільський благодійний фонд «Карітас»ЄДРПОУ 21162280 Призначення: благодійна пожертва – PRO_Милосердя

Телефон для контакту: 068 949 29 49

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *