Для соціальних працівників та керівника проєкту «Домашня опіка» було проведено тренінг на тему «Превентивні заходи у боротьбі з психологічними стресами».

Тренер: лікар-практик Шпеко Світлана Олексіївна.

Виходячи з того, що соціальні працівники, обслуговуючи своїх бенефіціарів, часто зазнають психологічної та фізичної втоми, то ж вкрай важливою необхідністю для них є потреба відновлювати сили та володіти ключовими прийомами, щоб оминути внутрішню кризу та бути у чудовій професійній формі.

Під час тренінгу лікар-практик Шпеко Світлана Олексіївна ознайомила слухачів з найбільш важливими правилами відновлення організму від втоми та непередбачуваних епізодів праці з бенефіціарами.

Під час заходу було акцентовано на фізіологічній складовій, яку необхідно контролювати та підживлювати фізичними вправами, внутрішніми настановами, а також поповнювати організму найбільш ефективними медичними препаратами вітамінного спектру.

Після тренінгу слухачі, обмінюючись думками, позитивно оцінили цей захід, акцентуючи на пізнавальній та практичній складовій теми «Превентивні заходи у боротьбі з психологічними стресами».

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *