Трагічні події на сході України у 2014 році привели до того, що велика частина населення була змушена виїхати з рідних місць проживання, залишивши майно і все, що було нажито за довгі роки.

«Рішення було непростим і болючим», – згадував пан Борис. Але такий вибір був життєво необхідним. З м. Донецьк до м. Дніпро він виїхав у травні 2015 року. Ослаблена та виснажена трагічними подіями і хворобами (онкологія) 85-річна людина знайшла в собі сили вибратися з окупованого Донецька.

Ділячись своїми спогадами та почуттями з соціальним працівником, пан Борис також розповідав про свій 5-річний досвід підводника-акустика та 55-річний трудовий стаж у металургійній промисловості.

Домашня опіка та соціальні працівники Карітасу надають необхідну допомогу та підтримку в рамках діючого проекту: контролюють та слідкують за станом здоров’я, допомагають вирішувати соціальні питання, доставляють необхідні гігієнічні засоби, побутову хімію та інше, а головне – знову вчать радіти та дякувати кожному прожитому дню.

Підопічний пан Борис дуже вдячний за підтримку та увагу домашній опіці Карітаса!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *