В липні 2021 року було впроваджено проєкт «Інновації для здоров’я: сталі підходи в опіці для зменшення впливу Covid-19, для людей похилого віку у Вірменії, Україні та Молдові», фінансується МОЗ Австрії та Карітас Австрії у м. Краматорськ та Слов’янськ за підтримки МОЗ».

У рамках цього проєкту соціальні працівники опікуються людьми з вразливих категорій населення не тільки у м. Краматорськ, але також у м. Слов’янськ.

Наша підопічна – Ніна Василівна Швець має поважний вік – 83 роки, мешкає у м. Слов’янськ. З труднощами пересувається по квартирі. Коли сімейний лікар направив на УЗД судин нижніх кінцівок до Обласного Діагностичного Центру, стало гостре питання: як одинокій людині з малим статком доїхати до нього?

Команда Карітасу Краматорськ прийшла на допомогу. Було надано транспорт та супровід соціального працівника. Ніна Василівна виражає вдячність працівникам проєкту, зокрема, працівникам у м. Слов’янську Дрягліній Надії, Новокшоновій Валентині, водію Денису Яблінському за людяність, турботу та повагу до людей похилого віку.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *