Сьогодні ми публікуємо історію однієї поважної пані про її враження від наших зустрічей у клубі дозвілля «Сеньйори та сеньйорити 50+».


Ніна Максимівна прожила 77 важких і щасливих років. Сенс її життя – син, інвалід 1 групи, який не встає з ліжка. Пані Ніна сама доглядає за ним, це важко. Хочеться розради, психологічної підтримки…


Жінка звернулася до Карітасу, і завдяки слушній пораді спеціаліста з медико-соціального проекту «Домашня опіка» Оксані Шух, потрапила до клубу сеньйорів.

Пані Ніна ділиться своїми враженнями: «Що для мене ці зустрічі? Це нові знайомства, нові думки, спілкування та відпочинок. Зовсім недавно познайомилась з нашими «дівчатками», а вже мені їх не вистачає. Так хочеться знову йти на зустріч туди, де мені добре, Одного разу вийшла з дому та забула паличку, «свою подругу», По дорозі падала три рази, але піднімалася та йшла далі, мені так хотілося прийти й не спізнитися на наші посиденьки у Карітасі! Я після них приходжу додому розкутою, розквітаю немов трояндочка, мотаюся як білка в колесі, з’являється стільки енергії! Все, про що дізнаюся, розповідаю синові. Мені хочеться плакати, але тепер від радості, що потрапила в такий колектив. Спасибі клубу «Сеньйори та сеньйорити», психологу Олені Марченко, спасибі всім «дівчаткам» за радість!».

«Як би важко вам не було – ніколи не міняйте красу своєї душі на мертвий холод каменю! Навіть якщо вас зламали – проростайте заново».


Запрошуємо всіх бажаючи до групи психологічної підтримки у Карітас Донецьк в м. Дніпро.
Телефон для запису: +38 095 158 74 25

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *