Історія кожної людини унікальна і цінна.
Пані Раїса працювала в клінічній лабораторії за фахом лаборант. Це та професія, яка вимагає уважності, відповідальності і точності. За життя у старенької були і свої перемоги, і поразки, вона долає життєві труднощі і завжди радіє чомусь доброму.

З теплотою пані Раїса розповіла про покійного чоловіка, за яким сумує багато років і про самотність, яке особливо гостро відчувається після втрати коханої людини. З віком фізичне здоров’я слабшає, а стресові ситуації посилюють придбані хвороби. Захворювання серцево-судинної системи, наявність кардіостимулятора неабияк погіршує якість життя. Старенька обмежується пересуванням по квартирі за допомогою палички і потребує допомоги.

Ми не залишили її без допомоги! Пані Раїсою опікується відділення “Домашньої опіки” Карітасу Донецьк в м.Дніпро та соціальний працівник Момот Тетяна. Це і допомога в оформленні, отриманні та доставці безкоштовних ліків, і спостереження за станом здоров’я, і вимірювання артеріального тиску, пульсу. Окрім того є і психологічна підтримка, адже це важливо!

Бо кожна людина – унікальна! І заслуговує на добро!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *