Валентина Віталіївна Шалімова була вимушена виїхати із м. Донецьк, як тільки почалися бойові дії на Сході України. Місцем для тимчасового проживання було обрано м. Дніпро. Через деякий час від знайомих, пані Валентина дізналася про діяльність Карітасу Донецьк у м. Дніпро. Звернувшись до організації, жінка почала займатись волонтерською працею, допомагати таким, як вона, які опинилися в різних життєвих ситуаціях.

Але з часом, її став підводити стан здоров’я: регресував зір, з’явились розлади серцево судинної системи. За досить невеликий проміжок часу, жінка перенесла кілька операцій на очах. За сім років поневіпрянь у чужому місті, пані Валентина змінила три помешкання для проживання. На початку березня цього року її чекала неприємна звістка – треба звільнити кімнату в гуртожитку, де вона проживала довгий час. Пані Валентина була в розпачі. На той час вона вже була бенефіціаром домашньої опіки Карітасу.

Жінка звернулась по допомогу до соціального фахівця проекту – Олександра Дорошенка. Пан Олександр за участю друзів – волонтерів з радістю організував жінці швидкий та комфортний переїзд до нового помешкання. На теперішній час пані Валентина мешкає в окремій квартирі зі всіма зручностями. Вона дуже вдячна домашній опіці Карітасу, всім, хто допомагав к цій скрутній та нелегкій життєвій ситуації.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *