Благодійний фонд «Карітас Харків» надав допомогу у вигляді продуктових наборів найбільш потребуючим 50 особам похилого віку, людям з інвалідністю, важкохворим та немічним, які перебувають на обліку проєкту «Домашня опіка для ВПО на Сході України».

Ви б бачили цей сміх та сльози радості на обличчях стареньких, до яким ми завітали та передали продукти харчування, та не передати слова вдячності, які висловлювали наші підопічні усім тим людям, які зголосились та пожертвували кошти на Українська Біржа Благодійності на закупілю наборів з продуктами харчування.

Дякуємо Ангелам добра, що ми мали можливість завдяки Вам допомогти 50 сім’ям стареньким в рамках міні-проєкту «Милосердя в кожен дім.

А ми нагадуємо що, на тій же онлайн-платформі УББ, ми продовжуємо збирати кошти на закупівлю засобів гігієни в рамках проєкту «Вчини милосердя» https://cutt.ly/1s5GUXI для найбільш потребуючих 60 осіб.

Засоби індивідуальної гігієни (підгузники, урологічні прокладки та одноразові пеленки) вкрай необхідні для підтримки повноцінного функціонування організму людини.
Шановні жертводавці та благодійники, кожен Ваш внесок – це ще один день гідного життя для стареньких. Давайте не будемо байдужими та зробимо їх старість легшою, а буденність трохи добрішою.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *