З радісною звісткою Христового Воскресіння напередодні Великодніх свят до підопічних Домашньої опіки завітали працівники та волонтери Карітасу Київ.

Смачними пасками та іншими продуктами, які споживають у святкові дні Воскресіння Христового порадували людей, які потребують нашої підтримки та допомоги. На щастя, цьогоріч також знайшлися жертводавці, які подбали про те, аби найбільш потребуючі отримали подарунки для святкового столу – а це люди похилого віку.

Старенькі самотні, серед яких і підопічні Домашньої опіки, зі сльозами на очах дякували за допомогу. Адже у такий непростий час вони відчувають особливе тепло та велику увагу благодійників, які є уважними до їхніх проблем.

«Висловлюємо щиру вдячність усім добродіям та благодійникам за спільне творення добра для людей у потребі. Велике спасибі партнерам за те, що Ви в час пандемії, даруєте людям, що у скруті – свято Великодня, за Вашу доброчинність, щирі та відриті серця!!!», – говорить о. Роман Сиротич, директор Благодійного Фонду Карітас-Київ.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *