Проект «Домашня опіка» Карітасу Київ спільно з ТОВ «Картезіан-Європа» провели для людей похилого віку та інвалідів благодійну акцію «Пам’ятаємо про Вас».

Мета акції: виявити увагу до людей, що перебувають у вкрай складних життєвих обставинах, допомогти цим особам не тільки матеріально, але й подарувати їм велику надію на щасливий завтрашній день.

Співпрацівники «Картезіан-Європа» спільно з фахівцями проекту Домашня опіка спершу провели оцінку потреб бенефіціарів, а далі були закуплені продукти харчування, миючі засоби, пледи та рушники. П’ятнадцять підопічних проекту отримали подарунки від благодійників.

«Слова вдячності, сльози та велика радість в очах – ось у такому духовному стані перебували наші бенефіціари, коли отримували допомогу», – наголосила керівник проекту «Домашня опіка» (м. Київ) Алла Качур.

Карітас Київ щиро дякує представникам ТОВ «Картезіан-Європа», які виявили чудову самоорганізацію у благодійній акції та спричинились до закупівлі п’ятнадцяти подарунків для наших бенефіціарів. Дякуємо!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *