Пом’якшити прояви невиліковної хвороби, хронічних (довготривалий) біль, поліпшити якість життя для невиліковно хворих людей, та їх родичів, розділити своїм співпереживанням своїм милосердям проблем цих людей і просто бути поруч…

Працівники команди Карітасу Чортків, – а це 2 соціальних працівника, 5 медсестер, лікар-консультант, психолог, водій, своїм жертовним служінням, здійснюють цю допомогу.

“За 10 років нашого служіння, ми співпрацювали майже з 800 потребуючими особами та їхніми родичами. Мультидисциплінарний підхід (соціальний догляд, медичні консультації і послуги, психологічна та духовна підтримка для страждаючих людей, а також допомога ліками, засобами гігієни, продуктами, миючими засобами, випозичення засобів реабілітації), допоміг нам трохи покращити їхнє життя. Наше служіння ми можемо і здійснюємо з допомогою і підтримкою наших партнерів і спонсорів: Карітас Відень, Карітас України, Renovabis, Чортківська міська рада, Заводська селищна рада, Чортківський фаховий медичний коледж, Чортківська районна лікарня, сімейна медицина, окремі депутати (Кравчук Є., Білик Л.С), благодійні фонди, жертводавці. Окрема подяка нашому духівнику, директору БСМ “Карітас” о. Григорію Канаку за його духовну підтримку, батьківську турботу”.

Щиро дякуємо всім за матеріальну, моральну, молитовну підтримку.

Хай благословить нас усіх Господь у цьому, такому необхідному служінні, додає сили, натхнення, та ще більше любові…..

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *