Олександр Юхимович завжди чекає на соціальну працівницю нашого Карітасу з нетерпінням. Знає дні, коли вона має приходити і радіє зустрічі. Для нього важлива не тільки допомога, а й спілкування, якого йому так не вистачає.

Про нашу благодійну організацію дізналася його донька та попросила нас долучитися до догляду за старенькими батьками. Тоді ще була жива дружина Олександра Юхимовича, яка потребувала особливої уваги та реабілітацію після перелому ноги.

Пройшло кілька років, а ми продовжуємо опікуватися цією родиною.

Олександру Юхимовичу – майже 90! Народився та більшість життя прожив на Донеччині у м. Шахтарськ. У 2014 році прийшлося переховуватися у власному підвалі від обстрілів. А потім взагалі разом з дружиною були вимушені покинути рідний дім та переїхати до м. Дніпро. Було важко прийняти нову реальність, подружжя сумувало за тим, що прийшлося лишити. Через кілька років після переїзду дружина померла.

Через хворобу Олександр Юхимович погано пересувається і потребує не лише психологічної підтримки, а й допомоги, щоб обслуговувати себе у побуті. Тому регулярні відвідини нашої соціальної працівниці є дуже допоміжними для цієї родини.

Categories: Новини