Нінель Іванівні є бенефціаркою проєкту «Стала система домашньої опіки в Україні» Карітасу Київ. Під час війни її знайомі та сусіди покинули Київ. То ж підопічна разом з соціальним працівником нашого проекту залишилась віч-на-віч зі своїми проблемами. Складність ситуації полягала у тому, що Нінель Іванівна була прикута до діжка, то ж не могла самотужки рухатись та дбати за свій побут.

Але так сталось, що біженка – волонтерка з Мелітополя п. Анна погодилась допомагати підопічній. Радіємо, що системна комплексна соціальна допомога для Нанель Іванівни тепер надається не тільки у визначені дні та години, як передбачено проєктними правилами, а щодень.

Варто зазначити, що саме сумлінне ставлення до бенефіціара а також професійні навички з боку соціального працівника та волонтера принесли чудовий результат: Нінель Іванівна, яка не здатна була самотужки рухатись, тепер переміщається квартирою за допомогою ходунків. А внутрішній психологічний стан підопічної суттєво покращився, на її обличчі ми бачимо щиру усмішку.

Categories: Новини