Підопічні проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях”, яким надаються послуги домашнього догляду, це переважно люди літнього віку, люди з інвалідністю та важкохворі.

Ця категорія громадян нерідко опиняється за межею бідності, не маючи коштів на їжу, одяг та речі першої необхідності.

Команда проєкту звернулась до керівництва мережі супермаркетів “ЮЛА” у смт. Станиця Луганська, з проханням розглянути можливість надання допомоги людям, які залишились без сторонньої допомоги та мають малу пенсію.

Протягом останніх кількох місяців, підприємці сформували та передали продуктові набори, які соціальні працівники фонду доставили своїм підопічним.

У Станично-Луганській громаді продовжує працювати ініціатива щодо доставки ліків та медичних препаратів до віддалених районів населених пунктів Валуйське та Вільхове. Заявки від громадян приймаються фармацевтичним закладом ФОП Денисова Т.І. в телефонному режимі та організовується доставка ліків у заздалегідь узгоджений день в форматі виїзного пункту торгівлі.

Ми щиро вдячні всім підприємцям, які підтримують наших стареньких!

Проєкт “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *