Ця жінка в поважних літах рідко посміхається, хоча посмішка у неї тепла. І не тому, що вдача її така сувора, а тому, що долю мала не просту. Багато болю винесла на своїх жіночих плечах. Поховала всіх рідних і залишилась самотньою. До моменту, поки не заприятелювала з працівниками Карітасу Борислава.

Спочатку отримувала гарячі обіди, а згодом стала обслуговуватись в проекті “Домашня опіка”, який діє при Карітасі понад 20 років.

Знайомимось – Ганна Мазурик, скромна, щира, добра і вдячна пані. З 2005 року нею опікується Бориславський Карітас. Пані Ганна настільки давно з Карітасом, що працівниці їй вже, як рідні. Навіть свої тапочки та домашній одяг мають у помешканні пані Ганни. А вона радіє кожному візиту і допомозі. Бо рідко виходить з дому, важко, погано бачить, не чує, а колись співала у церковному хорі.

Про дівчат з Карітасу говорить з любов’ю і теплом. Дякує за турботу і опіку. З Мартою, яка приходить допомогти поратись по господарству, у пані Ганни майже родинні стосунки. Любить її і завжди чекає. Не нарікає, на прохання посміхнутись – ніяковіє, але дарує нам посмішку. Вона їй личить…


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Новини