Проєкт «Стала система домашньої опіки в Україні» (Домашня опіка) Карітасу Київ вітає своїх бенефіціарів з Міжнародним днем людей похилого віку, який відзначають 1 жовтня.

Це, справді, велике свято, адже мільйони людей на планеті намагаються у цей час виявити увагу та пошану до людей похилого віку, до ветеранів праці, до осіб з інвалідністю. І кожна свідома людина, яка відчуває на собі обов’язок соціальної відповідальності, робить крок на зустріч цим людям, допомагаючи їм малими чи великими справами.

Ми, у свою чергу, вирішили не тільки словом, але й ділом підтримати наших підопічних. Об’єднавши зусилля з БО БФ «Х100 милосердя», ми провели акцію «Сідайте до столу».

Наші підопічні отримали щедрий набір продуктів харчування. Благодійний фонд Карітас Київ та бенефіціари проєкту вельми дякують Алексу Яновському, засновнику Холдинга та головному меценату БО БФ «Х100 милосердя».

Зауважмо, наші партнери скеровують свій погляд у бік потребуючих не тільки у календарні святкові дні, а повсякчас своїми ділами творять територію добра та милосердя, допомагаючи людям похилого віку. Дякуємо !

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *