У 2014 році, коли розпочався військовий конфлікт на Луганщині та Донеччині, родина Євгена Володимировича Літінського прийняла нелегке рішення – виїхати з Луганська, де він на протязі 30 років займав керівну посаду в сфері охорони здоров’я.

Пан Євген опинився у місті Дніпро, де проживає й до теперішнього часу. В травні 2020 року сім’я Євгена Володимировича понесла велику втрату – в результаті тяжкої хвороби пішла з життя його дружина, з якою вони прожили разом понад п’ятдесяти років. З того часу чоловік сумує, занепадає духом, його почали переслідувати негативні думки. Родина пана Євгена знала про те, що в м. Дніпро функціонує та активно працює БО «БФ«КАРІТАС ДОНЕЦЬК» у м. Дніпро та звернулися по допомогу.

Євген Володимирович познайомився з фахівцем з соціальної роботи проекту «Домашня опіка» Карітаса Олександром Андрійовичем Дорошенко, який також є за фахом лікар. З тих пір між ними зав’язалася справжня дружба. Багато часу вони проводять у бесідах на медичні теми, Олександр знайомить пана Євгена з новинами у медичній сфері. Разом вони проводять гарно час за чаєм та на свіжому повітрі. Не оминає Олександр і бесіди на духовні теми, під час яких Євген Володимирович уважно слухає уривки із Святого Письма.

З того часу пан Євген відчув бажання жити, бути комусь потрібним, відтепер його не переслідують погані думки. Донька Євгена Володимировича та і він сам дуже вдячні БО «БФ«КАРІТАС ДОНЕЦЬК» у м. Дніпро та проекту «Домашня опіка» у особі пана Олександра, який надихнув та дав наснагу жити повноцінним життям.

Наповнюй себе хорошим та ділися з ближнім!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *