На фото Марія Василівна Пріс, їй 92 роки. Вона не бачить. Колись Марія працювала у колгоспі, заробляла трудодні та отримувала скромну платню за свій нестерпно важкий труд. А далі вдалося переїхала до Києва, одружилася, народила двох синів. Раділа, часто усміхалась, не могла натішитись родинними здобуткам…

Через роки чоловік з сином померли (в один день). Другий син – теж помер. Тепер найріднішими для неї є працівники Благодійного фонду Карітас Київ. Адже Марія Василівна є підопічною проєкту «Стала система домашньої опіки в Україні» (Домашня опіка).

Успіхи у кожної людини є різними: хтось безмежно радіє за те, що здобув олімпійську золоту медаль, хтось втішається народженням та вихованням дитини, хтось вважає за успіх – мирно прожитий день, без болі та горя.

Марія Василівна радіє, що має надійну опору в особі Благодійного Фонду Карітас Київ, соціальні працівники якого сумлінно дбають за якісне життя своєї підопічної.

Живіть спокійно, мирно та вірте, що ми прийдемо до вас…

Довідка: Проєкт «Стала система домашньої опіки в Україні» (Домашня опіка) надає соціальну допомогу 62 особам в Києві. Наші бенефіціари мають потребу у підгузках, миючих засобах, тощо.

Просимо благодійників про допомогу. Кошти на ці потреби можна перерахувати за реквізитами:

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КАРІТАС – КИЇВ»Код ЄДРПОУ 21477781

Рахунок UA673253650000002600011299143в АТ «КРЕДОБАНК» м. Київ

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *