Трагічні події на сході України у 2014 році привели до того, що велика частина населення була змушена виїхати з рідних місць проживання, залишивши майно і все, що було нажито за довгі роки.

«Рішення було непростим, але ми з чоловіком приняли його, тому що думали, що це не надовго», – згадує пані Тамара, і вже сьомий рік вона живе в Дніпрі. Та цей переїзд не пройшов безслідно для Тамари Віталіївни та її чоловіка. Став погіршуватися стан здоров’я, бо їм вже було більше 70 років. Пані Тамара багато разів зверталась до благодійого фонду «КАРІТАС ДОНЕЦЬК» в м. Дніпро за різними видами допомоги, але зовсім не знала, про діяльність Домашної опіки.

Сестра бенефіціарки розповіла, яку допомогу надають фахівці цього проекту і порадила звернутися до Карітасу. Восени минулого року помер її чоловік і це ще більш погіршило стан здоров’я Пані Тамари.

Соціальні працівники Домашньої опіки надають повний спектр соціальних послуг: досталяють додому все необхідне для життя – від продуктів харчування до побутових товарів, готують їжу, прибирають, сприяють в отриманні різних видів допомоги у державних установах. В разі, коли підопічний не в змозі відвідати лікувальний заклад, фахівці Домашньої опіки організовують необхідний обсяг обстежень на дому.

Пані Тамара дуже вдячна уважним та турботливим соціальним працівникам домашньої опіки Карітаса!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *