Завдяки CSR проектів компанії «Сингента» в Україні підопічні Карітасу у прифронтовій Волновасі в червні та липні 2021 року отримують продуктові набори в рамках проекту «ДоБаді». Це пакунки для осіб «золотого віку», які розповсюджує Карітас України у рамках спільного проєкту з БФ «Життєлюб» та компанією «Нова пошта».

До набору піклування входять продовольчі товари довготривалого зберігання: цукор, різні крупи та консерви, соняшникова олія, чай та солодощі. Приблизна вага набору – до 5,5 кг.

Серед отримувачі продуктових наборів – п’ятдесят місцевих жителів прифронтової Волновахи, – старші люди, які часто мають хронічні захворювання чи інвалідність, отримують мізерну пенсію, якої не вистачає навіть на продукти харчування.


Ось відгуки деяких з них:

«Дуже дякую Вам що ви допомагаєте мені і людям. В наш час це дуже хороша допомога. Велике дякую Вам і надіюся що і дальше будете допомагати нам».

(Пані Олена, бенефіціарка Карітасу Волноваха)

«Дуже дякую за продуктові набори. Це гарна допомога нам пенсіонерам. Спасибі всім хто піклується за нас, особливо працівникам фонду, які завжди уважні і привітні. Бажаю всім міцного здоров’я і Божої благодаті».

(Пані Людмила, бенефіціарка Карітасу Волноваха)

Для кожного з наших підопічних продуктовий набір це справжній подарунок, вони щиро дякують небайдужим людям, які не забувають, що поруч є ті, кому так потрібна допомога.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *