Протягом січня 2021, в рамках проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях”, який фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Карітас Австрія, мультидисциплінарна команда БФ «Милосердя-Луганськ» виконувала виїзди на локації Валуйської сільської ради для відбору бенефіціарів, яким потрібне надання послуг з догляду вдома.

Метою проекту є сприяння підтримці та захисту життя вразливих верств населення та внутрішньо переміщених осіб у районах, що постраждали від конфлікту на сході України, шляхом заходів зі сталого відновлення та стійкості.

На сьогодні, під опікою соціальних працівників перебувають 50 літніх, важкохворих людей, яким надається повний комплекс послуг з домашнього супроводу та психосоціальної підтримки.

Також, співробітниками фонду здійснюється інформаційна кампанія щодо запобігання ризику Covid-19 та домашнього насильства.

Підтримка населення надається в умовах стрімкого розповсюдження COVID-19 і вимагає підвищеної уваги до заходів захисту. Щоб не наражати бенефіціарів на можливу небезпеку інфікування, працівники БФ “Милосердя-Луганськ” обов’язково дотримуються заходів індивідуального захисту.

Проект реалізується за організаційної підтримки партнерів Caritas Ukraine та Caritas Österreich.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *