Знедолені і беззахисні, такими бувають не тільки діти… Для вразливих груп населення – людей похилого віку та осіб з інвалідністю пандемія стала особливим ударом. Актуальним на сьогодні залишається питання про придбання та доставку самотнім стареньким продуктів, засобів гігієни. Адже старенькі перебувають у групі найвищого ризику та часто не мають доступу до ефективних засобів індивідуального захисту. Тож потрібно допомагати їм залишатися вдома та не наражатися на небезпеку захворіти на коронавірус. І в наших силах зробити існування малозахищених соціально людей радіснішим і легшим.

БО “БФ “Карітас-Хмельницький УГКЦ” вже понад 18 років не залишає людей похилого віку наодинці зі своїм горем і проблемами. Працівники Карітасу намагаються надати максимально якісну комплексну допомогу, беручи до уваги не лише фізичні, а й духовно-психологічні проблеми людини. Ми й надалі всіляко підтримуємо хворих та стареньких, доставляючи щотижня продукти, аби вони пережили цей і без того складний період.

Сьогодні пакетів з продуктами потребують 100 осіб. Всього нам необхідно зібрати 60 000 грн, щоб старенькі, які залишилися зовсім самі, знову не зіткнулися зі страшним почуттям голоду! Але, на превеликий жаль, ми не маємо можливості придбати продукти в потрібній кількості. Тому і просимо кожного із Вас взяти участь у благодійній ініціативі та допомогти придбати продуктові набори для наших підопічних. 

Не відкладаймо турботу про бабусь і дідусів – від цього справді залежить їхнє життя.

Підтримайте стареньких за посиланням: https://cutt.ly/wvQwhcQ

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *