У Києві ми надаємо соціальну допомогу 60-ти підопічним: людям похилого віку, людям з інвалідністю, тим, що у складних життєвих обставинах та ВІЛ інфікованим.

Хочемо розповісти Вам одну історію життя.

В нас на опіці Катерина Тихонівна. Їй 88 років.

 Інколи вона повертатись у дитинство та пригадує воєнний 1942 рік. Катруся, якій виповнилося тоді вісім років, стала свідком жахливих подій, коли фашистські загарбники з автоматами нишпорили по селах та хуторах Житомирщини. Серце тьохкало, а тіло та душу огортав страх. І ось апогей небезпеки. Одного дня німці увірвалися на хутір та вчинили жахливу розправу над селянами. Загарбники виконували наказ: за партизанську вилазку проти німців – знищити усіх жителів хутора! Стріляли без огляду на вік та стать. Діти втікали у ліс та підвали. Катрусі та кільком дітям вдалося вижити. Через деякий час на хутір приїхали родичі однієї дівчинки та усіх дітей забрали до Києва.

А далі життя в інтернаті, праця, завод. Згодом вийшла заміж. Але через слабке здоров’я – дітей не народила. Чоловік помер. Катерина Тихонівна залишилась одна. Хоча, ні. У нашої підопічної є «друзі»: котики та пташки. Вона оберігає їх, дає їсти та втішається цими створіннями. А увага та любов до цих істот прийшла під час обітниці. Коли Катерина Тихонівна потерпала від голоду, то просила Бога, щоб Він зберіг їй життя, а вона за цей дар буде опікуватись найменшими – котиками та пташками.
Бажаєте допомогти Катерині Тихонівні та іншим нашим підопічним?

Кошти будуть скеровані на підгузки, набори гігієни, медикаменти, харчові набори.

Кошти можна перерахувати на окремий розрахунковий рахунок через Приват24 чи інший онлайн-банк у розділі – платежі за реквізитами. Це не займе багато вашого часу – до 3 хв. Кожна пожертва – це служіння і допомога тим, хто цього потребує.

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КАРІТАС – КИЇВ»
Код ЄДРПОУ 21477781
Рахунок (IBAN) UAUA673253650000002600011299143
в АТ «КРЕДОБАНК» м. Київ.

Призначення платежу – благодійний внесок.

Кошти будуть скеровані на підгузки, набори гігієни, медикаменти, харчові набори.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *