Пані Людмилі Василівні 80 років, вона переселенка з м. Торез на Донеччині. Все своє життя працювала бухгалтером на підприємстві. У 2011 році сталася страшна подія – помер її чоловік та літня жінка залишилась самотня. У 2014 році у зв’язку з розпочатими військовими подіями на Сході Украіїни, пані Людмила переїхала до м. Дніпро.

У 2017 році вона зломала шийку стегна, потрібна була складна операція, яку неможливо було зробити. З того часу літня жінка потребувала догляду вдома. Від знайомих пані Людмила дізналася про діяльність благодійного фонду «Карітас» та звернулася по допомогу.

Соціальний працівник домашньої опіки Олександр Шостак розпочав реабілітацію бенефіціарки: робив профілактичний масаж, супроводжував на фізіопроцедури до лікарні. І ось згодом, сталося диво – шийка стегна зрослася, і пані Людмила почала ходити по квартирі та виходити на вулицю у супроводі соціального працівника.

Людмила Василівна від усього серця вдячна благодійному фонду «Карітас Донецьк» у м. Дніпро та величезній праці соціального працівника домашньої опіки.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *