30 листопада цього року Віталію Степановичу виповнилося 85 років. Він народився в Луганскій області, а після школи – вступив до технікуму в Дніпрі. Потім були армійські роки, але одразу після служби пан Віталій продовжив навчання в Металургійному інституті та працював на заводі.

Саме в цей час Віталій Степанович зустрів своє кохання та одружився на прекрасній жінці, яка згодом народила маленьку донечку. Родина жила щасливо, допоки у їх життя не увірвалась трагедія.

Коли доньці пана Віталія було 18 років її життя обірвалося. Здоров’я сильно погіршилось після цього, а дружина взагалі не захотіла жити і згодом, її серце не витримало.

А Віталій Оклександрович повністю осліп. Вже більше 20 років він живе сам. Не зважаючи на тривалий час, чоловік і досі не може оговтатись від пережитого горя. Йому дуже самотньо, сумно і тяжко справлятися по господарству.

Соціальний працівник відділення “Домашня опіка” Карітасу Донецьк в місті Дніпро Олександр допомагає старенькому і по господарству, і супроводжує до магазину, на базар, до аптеки та лікарні. А головне, завжди підіймає йому настрій, аби Віталію Степановичу було трохи легше переживати горе.

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *