Пані Клавдія народилася в селі Островськ Орловської області в багатодітній родині. Змалечку мала дуже багато і тяжко працювати на полі, адже це був єдиний спосіб прогодуватися. Зазнала багато горя, поневірянь та страждань. Її дитинство припало на Велику Вітчизняну війну, довелося разом із сім’єю втікати з села, коли воно було окуповане німцями, та з часом знову повертатися.

З 14 років пішла працювати в колгосп робітницею, виконувала важку сільськогосподарську працю протягом 15 років. Там і зустріла свого коханого чоловіка, згодом одружилися. В 1966 році з чоловіком переїхали до м. Дніпро. В 2017 році помер чоловік і Клавдія Іванівна залишилася самотньою.

Якось від знайомої дізналася про діяльність благодійного фонду Карітас та звернулася до домашньої опіки по допомогу.

Соціальний працівник Чернуха Інна допомагає пані Клавдії вести хатнє господарство, робити закупівлю харчових продуктів, контролює вимір артеріального тиску, робить бинтування ніг еластичними бинтами з метою запобігання венозної недостатності, організовує супровід до лікарні за консультацію спеціалістів.

Пані Клавдія вдячна домашній опіці Карітаса та праці соціального працівника за велику допомогу та підтримку!Наповнюй себе хорошим та ділися з ближнім!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *