Пані Ганні Андрійовні 84 роки та мешкає вона у м. Дніпро. Протягом життя пані працювала: швачкою на місцевій фабриці, охоронцем та продавчинею власних квітів. Роботи було багато, дуже виснажувалась.

Ганна Андріївна вважала, що вона з єдиним сином буде, як «за кам’яною вежою». Син завжди допомогав вести домогосподарство, підтримував, зробив ремонт у оселі за власні кошти. Через онкологічне захворювання, два роки тому, улюблений син пішов з життя. Ганна Андрійовна залишилась зовсім самотня, у неї немає онуків, нікому допомоги.

Одного разу дізналась про діяльність проекта «Домашня опіка» Карітаса та звернулася за підтримкою.

А нещодавно у Ганни Андрійовни було виявлено ще й онкологічне захворювання. Хронічний артрит заважає вільно пересуватися і всі справи по дому даються з важкістю і сильним болем.

Соціальний працівник проекту «Домашня опіка» Карітаса, Шостак Людмила регулярно навідує підопічну, слідкує за станом здоров’я, допомогає вести домогосподарство, приймати гігієнічні процедури.

Пані Ганна Андрійовна від усього серця вдячна проекту «Домашня опіка» Карітаса та соціальному працівнику за цю велику допомогу та добру справу!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *