Одним з найкорисніших для здоров’я і комфорту літніх людей способів прояву турботи є допомога з дотриманням особистої гігієни.

Ніхто не застрахований від старості й хвороб, що викликають проблеми з нормальним функціонуванням організму. Але чи багато хто здатен виявляти повагу до особистості та шанувати “благородну старість”, коли від людини чути сильний неприємний запах?

Уявіть собі, багато людей похилого віку не можуть виходити на вулицю по продукти, ліки, до медичних установ, сидять самітниками вдома, а про якусь громадську активність або відвідування громадських місць доводиться тільки мріяти.

Однак у наших із вами силах почати вирішувати цю проблему, подарувавши стареньким не просто засоби гігієни, а безбоязну свободу пересування, дієздатність і гарний настрій. Саме допомога з дотриманням особистої гігієни призводить до неочікуваних результатів. Люди похилого віку не лише покращать свої умови життя, а й позбудуться ізольованості й відчуття відторгнення суспільством, знайдуть нових друзів!

Допоможіть стареньким за цим посиланням

Ваша підтримка є дуже важливою, адже наші підопічні є малозабезпеченими самотніми та немічними літніми людьми. І їх мізерної пенсії, як ви розумієте, не вистачає на придбання ліків, якісних продуктів харчування, утримання квартири та придбання дуже важливих засобів гігієни.

Тому просимо долучитися до доброї справи! На превеликий жаль, ми не маємо можливості придбати ці засоби гігієни та предмети побутової хімії у потрібній кількості, тому просимо допомоги та підтримки у всіх небайдужих людей. Щиро закликаємо всіх долучитися до доброї справи!

Спільними зусиллями ми зможемо допомогти стареньким стати повноправними активними членами суспільства, а тим, хто прикутий до ліжка, зможемо забезпечити гідні умови проживання!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *