Співпраця між проектами в Карітасу Донецьк є дуже вагомою та важливою, адже завдяки налагодженій співпраці проектів, зростає спроможність та можливісті фонду надавати допомогу бенефіціарам більш комплексно, одним із таких прикладів є співпраця між проектами “Зміцнення здоров’я, стійкості громади та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” та “Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України 2019-2021 рр.” завдяки чому, бенефіціари м. Золоте, які отримують допомогу у вигляді домашньої опіки мають можливість отримати необхідні ліки для покращення свого здоров’я.

Завдяки такій співпраці соціальні працівники проектів на чолі з директором фонду о. Василем Пантелюком, відвідали бенефіціарів в буферній зоні та забезпечили їх ліками.

Допомога надається в рамках проекту “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів існування в Донецькій та Луганській областях “, який фінансується Австрійським агенством розвитку (ADA)

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *