Пані Олександрі Василівні 89 років. Вона народилася у Волгоградській області, закінчила школу, педагогічний інститут, вийшла заміж та переїхала разом з чоловіком до м. Дніпро. Все життя працювала педагогом у школі. Олександра Василівна має відзнаку – заслужений вчитель України.

Чоловік її помер рано і вона залишилася з двома дітьми. У віці 28 років від страшної хвороби – онкологія, померла її донька. Залишився один син, але і він мав проблеми зі здоров’єм. Спочатку у нього був інсульт, а потім інфаркт. Важкий стан здоров’я не дозволяє синові допомагати та піклуватись про матусю.

Пані Олександра Василівна від сусідки дізналася про існування та проекти БФ «КАРІТАС ДОНЕЦЬК у м. ДНІПРО». Вона звернулася до проекту «Домашня опіка» з проханням про допомогу.

Соціальний працівник Карітасу, Олександр Шостак, відразу відгукнувся та почав піклуватися, супроводжувати пані Олександру до лікарні ім. Мечникова для проходження реабілітації, так як вона має штучний тазостегновий суглоб.

Олександра Василівна дуже вдячна проекту «Домашня опіка» Карітасу та соціальному працівнику Олександру за допомогу та гарне ставлення, особливо під час пандемії COVID 19 та карантинних обмежень!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *