МілльВілль – душевні пекарні приходять у Дім потребуючих!

В переддень Великодніх свят, підопічні проекту Домашня опіка перебували в очікуванні. Адже в минулі роки, у цей час, до них завжди спішили соціальні працівники зі святковими пасками та продуктовими наборами.

Цей рік приніс нам кризові явища та економічні випробування. Але, на щастя, суспільство і далі намагається допомагати особам похилого віку, інвалідам та самотнім хворим людям.

МілльВілль – душевні пекарні виявили велику увагу до людей, що перебувають у кризі. Пекарі передали для бенефіціарів проекту Домашня опіка чимало пасок. Соціальні працівники, як і у минулі роки, завітали до підопічних з дарунками. Сльози радості. Це і не дивно. Адже підопічні відчули велику увагу та підтримку.

Благодійний фонд Карітас Київ та проект Домашня опіка дякують МілльВілль – душевні пекарні за соціальну відповідальність перед людьми, що перебувають у кризі.

Приємно, що у скрутний час власники підприємства турбуються не тільки про те, як забезпечити працею та зарплатнею своїх працівників, але й надають допомогу тим, хто чекає милосердних та щедрих людей. Дякуємо Вам!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *