Щодня ми накриваємо стіл, ставимо туди всякі смаколики, щойно принесені з магазину – і навіть не задумуємось, що для багатьох людей, особливо золотого віку, навіть приготувати звичайний повноцінний обід може бути проблемою. А ще якщо це прифронтова Волноваха?

Але ми віримо в добро! І сподіваємось, що таких як ми багато і спільними зусиллями ми зможемо доставляти продуктові набори, закуплені за кошти небайдужих людей!

Мета збірки – забезпечити благодійними продуктовими наборами українців дорослого віку, які проживають у місті Волноваха. Це дуже важливо в наш час, коли старші люди рідко, або майже не виходять з дому через пандемію.

Допоможіть за посиланням: http://caritas.ua/causes/dobadi-volnovakha/

У рамках спільного проекту з БФ «Життєлюб» та компанією Нова пошта – «ДоБаДі» – ми розпочинаємо проект збору коштів від благодійників, аби 50 українців дорослого віку з Волновахи щомісяця могли отримувати великі продуктові набори.

Що саме? До набору піклування входять продовольчі товари довготривалого зберігання: цукор, різні крупи та консерви, соняшникова олія, чай та солодощі. Приблизна вага набору – до 5,5 кг.

Скільки? Вартість одного набору – 280 гривень, його вистачає на місяць. Вартість партії наборів із 50 штук на місто – 14 000 грн.

Наша мета – збирати 42 тисячі гривень, аби забезпечити жителів Волновахи поважного віку щомісячними продуктовими наборами на період не менше трьох місяців.

Допомогти можна тут: http://caritas.ua/causes/dobadi-volnovakha/

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *