1 жовтня 2020 року ми відзначали подвійне свято в стінах благодійного фонду «Карітас Харків» – Міжнародний день людей похилого віку та ювілей від заснування проєкту «Домашня опіка для ВПО на Сході України».

Зі сцени лунали щирі слова вдячності та поваги, побажання здоров’я та благополуччя нашим дорогим гостям, проводились цікаві, тематичні майстер-класи, виконувались пісні та читались вірші.

Керівниця проєкту – Maria Sekh – разом із колективом «Домашньої опіки» підготували сюрприз для гостей та запросили аерографиню. Ярина Стріляна провела неймовірний майстер-клас з виготовлення квітів з повітряних кульок.

Студенти кафедри «Соціальна робота і соціальна педагогіка» ХНПУ ім. Г.С. Сковороди, які досить активно беруть участь та допомагають проводити дозвіллєву платформу «Здоровенькі були», організували концертну програму для гостей та підопічних проєкту.

Хочемо ще подякувати нашій Національній менеджерці проєкту «Домашня опіка» – Галині Курницькій, яка у жовтні 2015 року запровадила даний проєкт на теренах Харківщини та продовжує допомагати. Постійно ділиться мудрими порадами та завжди дає можливість самовдосконалюватись і навчатись у кращих з кращих!

На жаль, ми не змогли запросити усіх охочих на наше свято, адже карантин вніс свої корективи, однак ми не засмучуємось, а живемо з думкою, що на наступний ювілей запросимо точно усіх підопічних, гостей, друзів та партнерів! Після святкової програми, був організований фуршетний стіл з нагоди свята та частування смачним ювілейним тортиком! Ми щиро дякуємо усім гостям за теплі привітання та можливість розділити з нами цей святковий день!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *