Пані Ганна народилась та жила у м. Горлівка, після школи вивчилась на инженера технолога швейного виробництва. Згодом, як це часто буває, аж до пенсії працювала за фахом в цеху з пошиву постільної білизни та товарів домашнього побуту.

У 2005 році помер чоловік, і пані Ганні стало зовсім скрутно, у 2009 році погіршилося здоров’яі лікарі поставили невтішний диагноз-нейрофіброма саркома. Пройшла курс хіміотерапії і пухлина зупинила рост і по теперішній час. Та під час лікування від онкології захворіла на коксоартроз колінних суставів і через те, що не лікувалась, одна нога стала коротше іншої на декілька сантиметрів.

В 2014 році почалася війна в рідному місті. 29 липня були дуже сильні обстріли, а 2 серпня жінка швидко зібрала речі та виїхала до Дніпра. Два роки винаймала житло, але це виявилося занадто дорого для пенсіонерки. Одного разу дізналася про містечко для переселенців, і на щастя знайшлося вільне місце.

Сусідкою стала жінка, яка вже була в Домашній опіці, так і дізналася про Карітас Донецьк у місті Дніпро. Пані Ганна відвідувала усе, що міг запропонувати Карітас на той час. Та хвороба дає знати про себе. Через коксоартроз дуже важко стало пересуватися, тому соціальний працівник Наталя Вітрова піклується про стареньку. Закуповує продукти, ліки, спостерігає за станом здоров‘я, допомагає оформлювати документи.
Пані Ганна дуже вдячна Домашній опіці за те, що не залишають її на самоті .

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *