Знайомтесь, це пані Оля, їй 84 роки. Вона уособлення добра, любові, терпеливості, довіри. А також – болю, відчаю, коли опускаються руки, і, водночас, примирення із долею, яка принесла багато болю.

Її молодість починалась як важкими хвилинами, так і великим щастям. Про що ще могла мріяти жінка, маючи люблячого чоловіка і двоє чудових дітей – тільки про спільне щасливе життя і багато любові й добра в житті сина та доньки. Але доля пані Олі приготувала багато випробувань.

Спочатку смерть чоловіка, потім, зруйноване життя дочки, яку хвороба спочатку прикувала до ліжка, зруйнувала сімейне життя і успішну кар’єру в Києві, а потім і її смерть, незважаючи на активну боротьбу за життя. Син, який спочатку будує своє життя, а потім через певні обставини опиняється на її руках незрячим і глухим, і за яким потрібен постійний догляд. Внук, її розрада, в 2014 році їде на “Революцію гідності” і зникає безвісти на цілих 4 роки, якого вони в думках, та не в серці, давно похоронили, та якого додому повертає тільки смерть мами і то тільки на короткий час.

Ще багато можна розповідати про її випробування, про те, як пані Оля втрачала тих, кого дуже любила, але жодні обставини її не зламали. Ми познайомились з нею, коли допомога потрібна була дочці.

Соціальний працівник з проекту “Домашня опіка” від Карітасу Борислав стала її промінчиком світла, її опорою, допомогою, спочатку в догляді за дочкою, а зараз і в частковій допомозі догляду за сином та нею самою.

Ми ніколи не знаємо, які події змінять наше життя, де і коли будемо потребувати допомоги, та якщо є поруч люди, які чекають на підтримку потрібно завжди допомогти. Ми дякуємо пані Олі за те, що вчить нас любові та терпеливості, що маємо такий яскравий приклад сильної волі і віри в те, що Бог її не залишить!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *