Літніх людей легше ввести в оману та ошукати. Пенсіонери часто бувають довірливими та відкритими, тому опиняються під прицілом шахраїв.

Саме зараз з’явилася нова схема телефонного шахрайства, коли власникам банківських карт пропонують прив’язати код про проходження вакцинації до соціальної або пенсійної карти. Про це на інформаційно-роз’яснювальній зустрічі, яка відбулася в Золотому розповіли представники поліції відділу №4 Сєвєродонецького РУП.

Тепер соціальні працівники Карітасу Донецьк в місті Дніпро, а також партнери – представники Гуманітарної мисії “Проліска”, представники Спілки Самаритян міста Золоте, працівники соціальної сфери Гірської міської ВЦА знають більше про те, як попереджувати випадки телефонного шахрайства і разом зможуть проінформувати бенефіціарів та убезпечити їх від ризиків втратити кошти, та підказати правильні дії, якщо шахраям все ж вдалося вас ошукати.

Просимо жителів громад бути обачними та уважними! Попередьте своїх близьких та рідних про нові схеми шахраїв, не дайте шахраям себе ошукати

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *