Третій рік поспіль Нінель Іванівна Приндюк є бенефіціаром проєкту «Стала система домашньої опіки в Україні» (Домашня опіка) Благодійний фонд Карітас Київ. Зараз вона у вельми складному стані: не здатна самостійно забезпечити свої потреби. Вона прикута до ліжка. До того ж нещодавно втратила чоловіка.…

Тепер Нінель Іванівна часто бере до рук фотоальбом і повертається у минуле. Вона народилась у Києві, пережила окупацію фашистської Німеччини, на власні очі бачила смуток та сльози, спричинені війною. Можливо через особисте пізнання людського горя, в її серці викристалізувалась благородна місія – іти на допомогу потребуючим.

Ось фотографія, де Нінель студентка педагогічного інститут, а далі наступне фото: вона працює у інтернаті для незрячих дітей. Цей заклад став для нашої підопічної другим рідним домом. Вона продукувала ідеї та втілювала їх у життя, і все для того, щоб принести у серця незрячих дітей радість. Вони їздили у Карпати на відпочинок, проводили вікторини та конкурси, зустрічались із знаменитими людьми. А ось на фото Нінель та незрячі діти з відомим космонавтом Юрієм Гагаріним.

…Життя людське має різні грані та особливості. У молоді роки ми сильні і непереможні, але приходить час і ми потребуємо підтримки та допомоги.

Це історія однієї підопічної, а у нашому проєкті таких історії 60. Адже саме 60 – ти особам ми надаємо соціальну допомогу. Щоб і надалі наші підопічні отримували послуги в дома, ми потребуємо Вашої підтримки.

Дякуємо усім, хто готовий перечисли кошти для діяльності цього проєкту.

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КАРІТАС – КИЇВ»

Код ЄДРПОУ 21477781 Рахунок UA673253650000002600011299143

в АТ «КРЕДОБАНК» м. Київ

Categories: Новини