Щодня до Карітасу Запоріжжя звертаються люди, які потребують психологічної та гуманітарної допомоги.

У першу чергу ми допомогаємо людям, постраждалим від війни, важкохворим та самотнім літнім людям.

п.Світлана пересувається на інвалідному візку та перебуває у складному матеріальному становищі. Дізнавшись про фонд, терміново вирішила звернутися до фахівців, бо через війну залишилася без нагляду. Сусіди вимушено покинули місто…

Людміла Іванівна, 83-річна бабуся, дуже налякана війною, постійно плаче та ділиться своїми переживаннями. Після перенесеного онкологічного захворювання відчуває себе розгубленою. Соціальні працівники фонду отримали звернення і взяли п. Людмилу під супровід щоб допомогти у вирішенні побутових питань та надати психологічну підтримку.

п. Олеся вимушено покинула рідний дім у Новобогданівці, Запорізькій обл. Жінка виховує двох дітей 1,5 та 12 років. Коштів вистачило виключно на оренду житла. Про допомогу Карітасу Запоріжжя дізналися з просторів інтернету. За фактом звернення були надані продуктовий та гігієнчний набори, памперси та дитяче харчування.

Ми дуже вдячні кожному, хто не залишаться байдужим та долучається щодня до фахівців Карітасу Запоріжжя щоб разом надати ще більшу допомогу потребуючим!

Categories: Новини