Пані Людмила проживає у м. Дніпро, їй 69 років. Вона дуже життєрадісна та добра людина. Має середню медичну освіту та багато років працювала медичною сестрою в Територіальному Центрі, а згодом у цьому ж місці освоїла професію соціального працівника.

Свою роботу пані Людмила виконувала старанно, допомогала та піклувалася з добрим серцем та щирою посмішкою. Завжди ставила себе на місце одиноких, хворих та безпомічних людей.

Згодом сил та енергії ставало все менше, загострилось серйозне захворювання нижніх кінцівок і пані Людмила почала потребувати допомоги соціального працівника. Ій порекомендували звернутися до проекту «Домашня опіка» де радо прийняли та взяли під опіку потребуючи жінку.

Благодійна організація не залишилась осторонь та надала обслуговування. Соціальний працівник, Тетяна Воронович, допомогає вести хатнє господарство, закуповує продукти, спостерігає за станом здоров’я.

Пані Людмила каже, що їй дуже пощастило з таким помічником, що пані Тетяна Воронич – це працівник від Бога, вона допомогає та приходить до мене з посмішкою, як колись я приходила до своїх підопічних.

Добро завжди повертається! Пані Людмила дуже вдячна проекту «Домашня опіка» Карітасу за таких доброзичливих працівників, які роблять свою роботу з душею, відповідальністю та великим професіоналізмом!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *