Лідія Антонівна народилась у 1942 році. Майже в кінці війни у 1945 році загинув її батько. Так Лідія Антонівна з молодшою сестричкою залишились без батьківської підтримки. Змалечку треба було багато працювати, щоб прогодуватись.

Згодом життя стало змінюватись на краще, Лідія Антонівна покохала та одружилась, народилась донечка.В 1994 році пішов з життя її чоловік, це була важка втрата. А у 2014 році страшна хвороба забрала її єдину доньку. Лідія Антонівна залишилась одна. Сум та страждання почали забирати здоров’я, вона стрімко втрачала зір.

Знайомі підказали про допомогу, яку надає БФ «Милосердя – Луганськ». Зараз соціальний робітник Вікторія допомагає Лідії Антонівні з веденням домашнього господарства, надає допомогу в оформленні документів, сприяє в отриманні медичної допомоги в установах охорони здоров’я. Завдяки якісній опіці, Лідія Антонівна стала відчувати себе на багато краще!

Проєкт реалізується, дякуючи допомозі Caritas Ukraine та Caritas Österreich.

Кожен може зробити крок на зустріч людям похилого віку!

Ви можете допомогти перерахувати кошти: Банк АТ КБ «Приватбанк»IBAN UA863047950000026002053723234 ЄДРПОУ 25059862*призначення платежу: Благодійна пожертва на проект «Домашня опіка».

Можна внести благодійну пожертву через термінал самообслуговування у відділеннях АТ КБ «Приватбанк».

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *